Stugan jaow

Sitter uppe i stugan nu med Rebecca vi har precis ätit på värdshuset mamma kommer senare .. Det här är ett jätte tråkigt inlägg men lovar att knäppa kort och lägga upp när jag kommer hem

Photoshot!!!

Tränat. 💪

Känns så jävla skönt att ha tränat klart nu! Körde landträning hela passet och det var verkligen super nice känner mig slut nu och det är verkligen en bra känsla efter en lyckad träning och dagen har varit lite upp och ner så det gjorde mig bara ännu mer taggad att faktiskt få träna💪💪💪
Känner mig duktig och det är jag värd så nu ska jag hem och laga våfflor för det är ju faktiskt våffeldagen inte för att jag är så förtjust i våfflor men ändå..

Screw this inlägg det är så deep så jag förstår det inte själv...

Har inte orkat blogg idag!
Har inte velat blogg idag!
Vill inte ta tag i bloggningen!
GAH!
Har inte gjort ett smack idag och ändå så orkar jag inte starta datorn och skriva ett endaste inlägg!!!! Och det att jag suttit vid datorn också men nej nej inget inlägg.. Men skriver ett nu med köra mobilen. Fast jag lovat att inte göra det. Jag känner mig så hemsk..

( shit god you're so deep gurl)

Känns inte som att jag har något intressant att skriva om.. Jag är så kass har så tråkigt liv så det är äckligt åt det.
Och ändå finns dom perfekta personerna där. Och jag nämner inga namn nu för ni vet vilka ni är! Och är möjligen bara en av dom som läser detta inlägg.. Det är så jävla tråkigt inlägg också.
Nu vill jag bara simma och få bort alla dom här tankarna i min hjärna so cirkulerar så fort att jag inte ens vet vad det är.. Mår bara piss utan att veta andledning..

Tack för allt

Favoritlåten ❤❤❤

Stan

Hemma efter en superdag med bästa Clara ! Har haft så kul ✌ hoppas lördagen fortsätter i samma riktning . Men allting ser bra ut just nu är vilja här ska fråga om min lilla bebis ska med ut och fota lite!!

this or that

nej jag vet att jag vart kass med att blogga.. Men har inte könt för det och dessutom inte haft en dator. 
så kör igång nu med en this or that. 
 

Smink Utan smink

Sommar / Vinter

Sjunga / Dansa

Julafton Födelsedag

Singel / Förhållande

Rosa / Blå

Bok / Tidning

Skola / Lov

Häst / Ponny

Mamma Pappa

Kjol / Klänning

Levande ljus / Lampor

Va med kompisar / Simma

Få pengar / Tjäna pengar

Familjen Kompisar

Hund / Häst

Katt / Hund

Gina / H&M

Veromoda / Kapphal

Jordgubbar/Hallon


Godis/Frukt


Mjölk/Läsk

Twilight/Hungerspelen

Halsband/Armband

Att rätt människor kan få en att må så bra

Lördag/Söndag

Har haft så sjukt kul nu dom här två dagarna. Skrattar så jag haft ont i magen. Knäpp smyggfoto.. ( ni vet mästerfotografen tova här :3 ) hehe flummat ganska mycket. Varit osocial. Haha det gilla inte Simon.. men lördagen så låg vi uppe och prata ganska länge. Alla fyra delade på en dubbelsäng. Jag låg intryckt mot väggen Simon låg bredvid mig och tova intryckt mellan Simon och Lukas. Men hade väldigt mysigt i alla fall :') 
Sen på morgonen när Tova sov så tog jag och Simon hennes telefon opps.. 
Men sen skulle Tova på bio så då lämnade hon mig med killarna då satt vi och prata hos Simon sen skulle Lukas hem så då var jag kvar med Simon och vi satt och skickade videosar till Emelie.. Dom tänker jag tyvärr inte vissa er.. 
 
Men alla kort jag tog ( på simon ) ligger på telefonen och är väll inte så jätte intresanta så vi skiter i dom. 
 

Anlänt

Är i andersberg nu med Lukas Simon och Tova dom är lite störda hela bunten även jag då.. Men vi har haft kul än så länge jag kan förutspå att det här kommer bli väldigt konstig.. Ha det bra

Dagens planer.

Har planerat dagen med att troligen åka med en kompis till Simon (som jag aldrig träffat) och troligen sova där fast vi vet inte riktigt än hur vi ska göra osv ... 
 
Nya skalet som jag lovad er igår.. opps
 
Caspar lee min största youtube inspiration älskar honom! ♥
 
 

Thailands bilder och photoshot med Emelie


 
 
 

Seriekväll

Tänkte kolla på massa massa serier ikväll börjar redan nu med mitt maraton ! Ska kolla på pll slutade kolla på det för ett tag sen så ska ta upp det också tänkte jag kolla på Jersey shore om jag får tid över ! Åå så mysigt nu kör vi igång!'

Dagens inköp..

Stannade till på stan idag innan jag fortsatte vidare hem till pappa. Nu mot eftermiddagen blev det varmt och skönt solen lyser för fullt. Stötte först på födelsedagsbarnet Emelie som fyller tretton idag. Sen stötte jag på Tova vi flummade runt ett tag sen stod vi och prata med några av hennes kompisar. Men passade dessutom på att köpa ett nytt skal till mobilen. 
Men nu tänkte jag passa på att gå ut och fota lite eller i alla fall fota kanske inte ute... så laddar upp bilden på skalet då också. .
 
 
 

Dagens outfit

Hallå ellé
Denna tröja som ser så sjukt underbar! mysig och på samma gång så fin. Kommer från gina tricot för 149:-
 
 
 
 
Dom här shortsen från Ellos super fina och jag älskar verkligen mörka jeansshorts lätt någonting jag skulle kunna använda i sommar. 
Kostar 399:-
 
Hoppas ni gillade det och ha det super bra kommer strax en månadens produkt. 
 
 
 

Krångel

Datan krånglar men snart så hoppas jag allt är klart så kör vi ett inlägg på bloggen med dagens outfit och mer kul (: så kolla bloggen om en timme eller två så lovar jag då att ett inlägg har kommit upp! Om inte så skriver jag ett inlägg på telefonen:/// inte lika kul men måste man så måste man..

#nomakeup #causehomefrompratice

Gårdagen.

Eftersom jag inte har en dator hoss mamma så har jag vart tvungen att andvända mobilen eller mammas dator och jjust nu andvänder jag den men igår kunde jag inte det. och såklart krånglade och därför dålig blogging. sorry.
 
Men igår hade jag ju nationella och dom gick bra tror jag. sen kom Emelie hem till mig och vi gjorde blind folded makeup challenge :') sen satt vi mest och prata tog det lugnt.
Så idag är det träning klockan halv fem också sen åker jag till pappa och har en dator!!!! och nu bilder (;
Eldshow i thailand.
DYKARE! lycka ♥♥
Och sist finaste Andreas Haglund♥

Dagens outfit

Tröja - från Thailand
Byxor - Gina tricot för ungefär 500-600 kr

Läste senaste inlägget också och märkte att det blev lite fel på auto cam timer jag menade ju såklart 15 sekunder så tar den om 15 sekunder och inte minuter :') men men alla gör vi misstag vissa kan bara inte stå för dom ✌

Kram

Ps. Önska mig lycka till på nationella idag ds.

Favoapp just nu

Youtube: som ni alla vet vad det är men det är en av mina favoritappar för där finns alla fina människor som har stor påverkan i mitt liv.

Twitter: berondeframkallande men det bästa jag vet! Fast folk är mest irriterad över saker så är det min favorit plats i hela världen❤👍

Auto cam timer: ställ in den på 15 sekunder tex och den tar bilden efter 15 minuter perfekt app om man tycker om att ta bilder och kanske inte har en kamera eller en kompis i närheten som kan ta bilderna på dig👌

Träna!

Just nu sitter jag på bussen påväg till träning. Som ni inte vet tränar jag simning fyra gånger i veckan vilket kan bli lite jobbigt med blogg uppdateringen med tanke på plugget (: men jag ska fixa det! I alla fall så krånglar blogg.se appen igen så jag över tvungen att logga in med den riktiga sidan men det ska väll också gå bra (: 
dessblom om bloggen växer tänker jag fixa en hemlig liten sak (; så vi får se hu det går med det men än så länge så har jag planer på det men det är änd inte klart än .. 
 

Dagens outfit

Byxor- Gina tricot 600 :- ungefär
Tröja - H&M 99 :-
Och ett armband från hjärta och lung cancer fonden tror jag det var (:

Eftersom min data har gett upp ser det ut som bloggar jag från mobilen nu. Så ganska tråkig uppdatering men det får funka ändå hoppas ni har det bra!

KRAM

Peace and Love everybody!

Hej! Det är jag som är Tova. 
Jag kommer blogga om mitt liv mode, osv. 
Tänktev berätta tanken bakom mina nuvarande kategorier.
 
Vardag:

Är ju ganska förutspått vad jag ska skriva om min vardag fritid osv.. 
 
 
Månadens produkt:

Varje månad kommer jag lägga upp månadens prudukt antagligen av mina egna grejer, eller saker ni har rekomenderat. 
 
 
 
Dagens outfit:

Som kommer antagligen vara min dagens outfit eller en outfit jag har satt ihop själv av kläder på internet. Dagens oufit kommer jag försöka göra varje dag. ( om jag kommer ihåg) 
 
 

Ärt det något mer än det ovanför ni vill att jag ska blogga om så får ni jätte gärna kommentera och ge förslag om vad. 
Ni kan även mejla mig på 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0